Core e Napoli - Pizza & Vino
Evenimente

Nunti/Botezuri

M

omentul tăierii tortului concentrează atenția tuturor oaspeților și fotografiile acestui moment vor rămâne ca amintire a celei mai frumoase zile din viata ta. Alegerea tortului de nuntă nu este o sarcina ușoară. Noi vă oferim un sortiment mare pentru a alege cel mai bun și frumos tort pentru nunta ta, care iti place cel mai mult sau care iti reflectă personalitatea. Puteți alege dintre torturi tradiționale, cu specific italian sau personalizate în funcție de preferințele si gusturile voastre.
Puteți alege un tort clasic cu mai multe etaje, sau cu o formă complet diferită și neconvențională. Tortul, cu un design unic, va fi realizat cu o atenție extremă la detalii, toate decoratiunile realizându-se manual de către cofetarii noștri iscusiți, pentru a capta toată atenția tinerilor căsătoriți și a oaspeților lor.

Câteva dintre produsele noastre destinate evenimentelor de tip nuntă sau botez.

Evenimente Speciale

O

rganizam evenimente speciale de tip catering în locațiile stabilite de dumneavoastra, dar și în incinta restaurantului nostru. Vă punem la dispoziție o gamă variată de preparate din care să alegeți exact ceea ce vă doriți. Bucurați-vă de evenimentul dumneavoastră la maximum!

Câteva dintre produsele noastre destinate evenimentelor speciale.

Evenimente Corporate

P

utem realiza pentru compania dumneavoastra: coffee break, prânzuri, cine, inaugurari, cocktails, evenimente festive in orice locatie. Cu bogăția noastră de soluții putem oferi servicii profesionale în materie de catering.

Câteva dintre produsele noastre destinate evenimentelor corporate.

One cannot think well, love well, sleep well, if one has not dined.